Ο Παπάγου πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Μανδραϊκό, με τους «Στρατηγούς» να… αγγίζουν την κατοστάρα, αλλά να μην την πιάνουν για απειροελάχιστα (99-80). Κορυφαίος για την ομάδα του Κώστα Σορώτου ήταν ο Κώστας Φακοπουλίδης, με τον πρώην γκαρντ του Ηλυσιακού και του Παγκρατίου να έχει βρει τον εαυτό του κάτω υπό τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς, με την χτεσινή εμφάνιση να είναι το αποκορύφωμα της εκπληκτικής σεζόν που κάνει ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές άσσος.

Ο 21χρονος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 31 πόντους πραγματοποιώντας career high, ενώ είχε και 4 «βόμβες» από τα 6,75 με το Basketblog να τον εντοπίζει μετά το τέλος της αναμέτρησης και τον ίδιο να μας μιλάει για το παιχνίδι, για την προσωπική του εμφάνιση, αλλά και την πορεία του Παπάγου μέχρι στιγμής, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόουτς Σορώτο για την εμπιστοσύνη του.

 

Ποιο ήταν το κλειδί για την επικράτηση σας;

Ήμασταν συγκεντρωμένοι απ την αρχή του παιχνιδιού και ακλουθήσαμε πιστά τις εντολές που είχαμε! Ήμασταν σχετικά εύστοχοι και αυτό μας βοήθησε πολύ να πάρουμε την διαφορά και να κερδίσουμε το παιχνίδι!

 

Περιμένατε τόσο εύκολη επικράτηση;

Όχι! Ο Μανδραϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίχτες και προπονητή, η όποια ξέρει τι κάνει στο παιχνίδι και το κάνει καλά! Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι απλά όπως είπα πριν ήμασταν σχετικά εύστοχοι και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε αυτήν την διάφορα.

 

Πάντως εσύ το έβλεπες… βαρέλι. Αισθανόσουν τόσο καλά κατά την διάρκεια της αναμέτρησης;

(Γέλια) Έλα μωρέ σιγά! Ένιωθα καλά όντως σήμερα και όσο κυλούσε το παιχνίδι αισθανόμουν ακόμα καλυτέρα!

 

Φέτος δείχνεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απ’ότι άλλες χρονιές. Είναι αποτέλεσμα Δουλειάς ή προπονητή;

Σίγουρα η φετινή χρονιά είναι τελείως διαφορετική απ τις προηγούμενες! Τόσο από θέμα αυτοπεποίθησης όσο και από θέμα εμπιστοσύνης! Θέμα δουλειάς δεν θα το έλεγα γιατί κάθε χρόνο δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ για να ανταπεξέλθω απλά φέτος ο κόουτς Σορώτος με εμπιστεύτηκε και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τι μπορώ, τι ψάρια πιάνω και εγώ στο άθλημα! (γέλια)Τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό και ας τον τρελαίνω ώρες-ώρες στην προπόνηση!

 

Είστε ένα νεανικό σύνολο κατά κύριο λόγο. περιμένατε στην αρχή της χρονιάς την πορεία που κάνετε μέχρι στιγμής;

Δεν πιστεύω πως το νεανικό σύνολο είναι αρνητικός παράγοντας για μια καλή πορεία της ομάδας! Κάθε μέρα είμαστε στο γήπεδο ιδρώνουμε προσπαθούμε ώστε την Κυριακή να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα! Και πιστεύω πως ο κόουτς είναι ο καλύτερος στο να κάνει τους “μικρούς” παίχτες “μεγάλους”!

 

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Παπάγου φέτος;

Κάνεις δεν ξέρει… Εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε ώστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Και ποτέ δεν ξέρεις, συμβαίνουν και θαύματα!