Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε. Η ΦΕΑ μετά την άκρως επιτυχημένη φετινή πορεία στην Γ’ Εθνική που συνδυάστηκε με την άνοδο, άρχισε τον σχεδιασμό της φυσικά από τον προπονητή, με τον Αλέξη Καρατζά να πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας και να παραμένει στο “τιμόνι” του συλλόγου.

Η ομάδα της Νέα Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, έδωσε τα χέρια και με τους Αλέξανδρο Μπάρδα και Βασίλη Μιχόπουλο, οι οποίοι θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και στην Β’ Εθνική.

Ο πρώτος, παρότι στα 41 του χρόνια, συνέβαλλε τα μέγιστα στην περσινή άνοδο και διαθέτει πλούσια εμπειρία από όλες τις Εθνικές κατηγορίες της χώρας, έχοντας αγωνιστεί σε: Απόλλωνα Σμύρνης, Πανερυθραϊκό, Ένωση Ιλίου, Μαρούσι, ΟΦΗ, ICBS, Ηρακλή, Πανελευσινιακό, Παγκράτι και Δάφνη.

Από την άλλη ο Μιχόπουλος θα παραμείνει για τρίτη σεζόν στην ομάδα των Βορειοδυτικών προαστίων της Αττικής. Ο έμπειρος forward έχει αγωνιστεί ξανά στην Β’ Εθνική με την φανέλα της Δάφνης Δαφνίου.

Άπαντες στην ομάδα θέλουν να ανανεώσουν τον “κορμό” της ομάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν και μερικές μεταγραφικές κινήσεις έτσι ώστε να ανέβει το επίπεδο. Ο κόουτς και οι βοηθοί του έχουν στρέψει την προσοχή τους στην απόκτηση play-maker με διάφορα πολύ μεγάλα ονόματα των Εθνικών κατηγοριών να… παίζουν.