Η ομάδα Φ.Ε.Α Ν.Φ./Ν.Χ. έκλεψε τις εντυπώσεις στον 1ο όμιλο της Β΄Εθνικής κατηγορίας και η 2η θέση ήρθε απόλυτα δίκαια, μέσα από την εξαιρετική δουλειά του Αλέξη Καρατζά και των παικτών του.

Έτσι ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, παρέθεσε δείπνο την Τετάρτη, για να ευχαριστήσει τους συντελεστές της φετινής ομάδας, η οποία πέτυχε πολλά με το σπαθί της.

Την προσεχή Κυριακή στο κλειστό της Ζωφριάς η ΦΕΑ θα αγωνιστεί με το Αιγάλεω σε αγώνα κατάταξης με φόντο την Α2 της ερχόμενης σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει:

Δείπνο παρέθεσε την Τετάρτη (18/5) το βράδυ σε όλη την μπασκετική “κυανέρυθρη οικογένεια” της ΦΕΑ ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο Γιάννης Βούρος με αφορμή τις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής.

Το… ταξίδι που έκανε η ΦΕΑ στην τρίτη τη τάξη εθνική κατηγορία ήταν συναρπαστικό. Ο τελικός προορισμός βέβαια ακόμη δεν γνωρίζουν ποιος θα είναι, με τον Δήμαρχο της πόλης να προτρέπει παίκτες και προπονητικό επιτελείο της ομάδας να τα δώσουν όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια για να πετύχουν την υπέρβαση. Την άνοδο στην Α2!

Ο κος Βούρος έκανε το τραπέζι στην ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, εκφράζοντας πέρα από τα συγχαρητήρια για την πορεία και τη δεδομένη στήριξη που θα παρέχει ο Δήμος στον ιστορικό σύλλογο της πόλης.

Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, οικογενειακό και φιλικό, στοιχεία που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ομάδα και αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι η ΦΕΑ είναι οικογένεια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά που επιμελήθηκε τόσο ο κος Βούρος, όσο και ο αντιδήμαρχος, ο Σπύρος Μπερδέσης (στον οποίο θα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία για τα όσα προσφέρει στον σύλλογο αν κι εφόσον μας το επιτρέψει) με τους καλαθοσφαιριστές του Αλέξη Καρατζά να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι με χαλαρή κουβέντα και χιούμορ.

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπιασε και δεν διήρκησε για μόνο 5 λεπτά, όπως πρόβλεψε ο κος Μπερδέσης, δεν μπόρεσε να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στον ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο του γνωστού εστιατορίου “Μίστερ Λουκιδέλης” της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παρόντες ήταν όλοι  οι καλαθοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά μέλη της διοίκησης. Σύσσωμη η οικογένεια της ΦΕΑ είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο πριν από τον κυριακάτικο αγώνα (22/5) με αντίπαλο το Αιγάλεω, έχοντας για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Οι σχέσεις μεταξύ όλων είναι άριστες και σε αυτές βοηθά και “χτίζει” η διοίκηση που στηρίζει κάθε καλή προσπάθεια. Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους και για άλλες τέτοιες “κυανέρυθρες οικογενειακές” βραδιές.

Η ΦΕΑ ευχαριστεί τη διεύθυνση του καταστήματος κο Στέλιο Λουκιδέλη για την οργάνωση και την εξυπηρέτηση.