Η ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. συνεχίζει να ετοιμάζει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν στη Β’ Εθνική (2ος όμιλος) και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτό ο Αλέξανδρος Στεργιάκης.

Όπως ανακοίνωσε η Αθηναϊκή ομάδα, ο Στεργιάκης θα ενισχύσει και του χρόνου την προσπάθεια του συλλόγου για να πάρει αυτήν τη φορά την άνοδο στη Β’ Εθνική, με τον Έλληνα γκαρντ να συνεχίζει ν’ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ΦΕΑ.

 

Ο 26χρονος αθλητής ήταν ο πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν για τους Αθηναίους, ενώ έχει κατακτήσει με την αθηναϊκή ομάδα -στην οποία ήρθε το 2017– ένα κύπελλο ΕΣΚΑ και τον τίτλο του υπερπρωταθλητή στη Β’ ΕΣΚΑ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ.:

 

«Στον ιστό της για έναν ακόμα χρόνο θα μείνει η σημαία του ανδρικού τμήματος της ΦΕΑ!

Την «κυανέρυθρη» φανέλα με το #8 στην πλάτη θα φοράει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αλέξανδρος Στεργιάκης.

Ο Άλεξ, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών του συλλόγου μας από το 2017, όταν και ήρθε από τον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, έχοντας στο παλμαρέ του ένα κύπελλο ΕΣΚΑ το 2019, τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΣΚΑ, ενώ όλα αυτά τα χρόνια ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, με την τελευταία σεζόν να πετυχαίνει 360 πόντους σε 22 ματς για τον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής.
Πέραν των ικανοτήτων του στο σκοράρισμα ο 26χρονος γκαρντ ξεχωρίζει και για το ήθος του εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Άλεξ καλή σεζόν με υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας!»