Την αποχώρηση δύο παικτών από την ομάδα που κατέκτησε τη 2η θέση στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής ανακοίνωσε η ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ.. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπίγγο και τον Γιάννο Γιαννόπουλο, με τους οποίους έλυσε τη συνεργασία της η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας.

Ο μεν Μπίγγος (1990, 2.00) έπαιξε σε 22 αγώνες την προηγούμενη χρονιά, σημειώνοντας συνολικά 46 πόντους. Ο δε Γιαννόπουλος (2000, 1.88) είχε συμμετοχή σε 24 αγώνες της ΦΕΑ, σημειώνοντας συνολικά 36 πόντους στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ΦΕΑ:

«Αλέξανδρε και Γιάννο σας ευχαριστούμε από καρδιάς…

Αλλαγή σελίδας από σήμερα για δύο καλαθοσφαιριστές της ΦΕΑ που ήρθαν την περασμένη σεζόν και βοήθησαν στα μέγιστα ώστε η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας να εκπληρώσει τους στόχους της.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπίγγο και τον Γιάννο Γιαννόπουλο, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον Αλέξη Καρατζά. Ο έμπειρος φόργουορντ, ο οποίος που ξεχωρίζει για το πάθος και την εμπειρία του στον χώρο των εθνικών κατηγοριών ήρθε στη ΦΕΑ από την Τούφα Χαλανδρίου που αγωνίστηκε τη μισή σεζόν, ενώ αγωνίστηκε για μια δεκαετία στην Πεντέλη, αποτελώντας αρχηγός της και συμβάλλοντας στην σπουδαία πορεία της από τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ προς την Β’ εθνική.

Ο Γιαννόπουλος από την άλλη πλευρά, ο οποίος ανήκει στο σωματείο του Ήφαιστου/Αχιλλέα, ομάδα Γ’ εθνικής κατηγορίας με έδρα το Αίγιο παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές παραστάσεις, κυρίως από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, καθώς πριν έρθει στη ΦΕΑ μεταπήδησε στο Μαρούσι προ τριετίας από την ΑΕΝ Κηφισιάς. Μάλιστα το 2016 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με το BCA, την ομάδα του Κώστα Παταβούκα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων που είχε διεξαχθεί στα Τρίκαλα.

Η “μπασκετική οικογένεια” της ΦΕΑ ευχαριστεί τον “Μπίγγο on fire” και τον Γιάννο για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».