Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει το σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν η ΦΕΑ, ανακοινώνοντας και νέα ανανέωση παίκτη.

Αυτήν τη φορά πρόκειται για το Χάρη Λίτσο, ο οποίος θα τα βρήκε σε όλα με την αθηναϊκή ομάδα και θα παραμείνει στο ρόστερ και τη σεζόν 2022-23. Ο 33χρονος φόργουορντ ήταν ένας απ’ τους σημαντικότερους παίκτες της ΦΕΑ πέρυσι, αφού, παρ’ ότι δεν ήταν απ’ τα πρώτα «βιολιά» επιθετικά, βοηθούσε και αμυντικά, αλλά προσέφερε και όσα μπορούσε στον επιθετικό τομέα.

 

Ο Λίτσος έρχεται να προστεθεί στις παραμονές των Στεργιάκη, Γεωργοπαπαδάκου και Καραλευθέρη, με το σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας να συνεχίζει στο ίδιο πλάνο, δηλαδή στην απόλυτη διατήρηση του περσινού «κορμού».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ.: 

 

«Θα συνεχίζει να υπερασπίζει το καλάθι της ΦΕΑ ο Χάρης Λίτσος

Τις δικές του μάχες κάτω από το καλάθι της ΦΕΑ θα συνεχίσει να δίνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Χάρης Λίτσος.
Ο έμπειρος φόργουορντ (33χρ., 2μ.01εκ.), ο οποίος διακρίνεται για την αίσθησή του σκοράρισμα και στις πολύ καλές τοποθετήσεις του στην ρακέτα, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για να επεκτείνει τη μεταξύ τους συνεργασία και για τη σεζόν 2022-23 κι έτσι μετά τους Αλέξανδρο Στεργιάκη, Νίκο Γεωργοπαπαδάκο και Λευτέρη Καραλευθέρη γίνεται ο τέταρτος παίκτης που θα παραμείνει και την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Λίτσος που εντάχθηκε στην “μπασκετική οικογένεια” της ΦΕΑ πριν από τρία χρόνια όταν και αγωνίζονταν στην Νέα Ιωνία, όπου ήταν ένας εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του Νίκου Χατζηπανηγύρη, τη σεζόν που τελείωσε ήταν ο 6ος σκόρερ καθώς στους 23 αγώνες που έπαιξε σημείωσε 165 πόντους, ενώ βρήκε 27 φορές στόχο έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ.

Χάρη, καλή σεζόν με υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας!».