Για λίγο την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Α2 κατηγορία η ΦΕΑ, ωστόσο… επιβραβεύει τον Αλέξη Καρατζά για την εξαιρετική χρονιά.

Πώς το κάνει αυτό; Φυσικά με την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Οι Αθηναίοι είδαν την τρομερή δουλειά που έγινε με τον Καρατζά στον πάγκο, με την ομάδα ν’ «αγγίζει» το μεγάλο όνειρο και θέλει με την ίδια «συνταγή» να κάνει το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν.

 

Ο Αλέξης Καρατζάς θα καθίσει στον πάγκο της ΦΕΑ για 6η διαδοχική χρονιά, με την ομάδα να θέλει να διατηρήσει το βασικό «κορμό», ενισχύοντας απλά το ρόστερ με μερικές προσθήκες παικτών σε σημαντικές θέσεις, θέλοντας να βάλουν απλά το κάτι παραπάνω που ίσως να ‘λειπε την περασμένη σεζόν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΦΕΑ:

 

«Παραμένει “τιμονιέρης” της ΦΕΑ ο Αλέξης Καρατζάς.

Μίση ντουζίνα χρόνια και συνεχίζουμε… Η διοίκηση της ΦΕΑ και ο Αλέξης Καρατζάς κάθισαν στο τραπέζι και βρήκαν την κοινή γραμμή για να συνεχιστεί μία άκρως πετυχημένη συνεργασία.

Η νέα σεζόν θα βρει την ομάδα στον 2ο όμιλο της Β’ εθνικής με διοίκηση και τεχνική ηγεσία να έχουν ήδη φροντίσει από κοινού την διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας, την μερική ενίσχυσή του σε καίριες θέσεις που θα χρειαστεί και φυσικά πρόθεση είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παιδιά που προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου, καθώς αυτό αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα για τη ΦΕΑ».