Η ΦΕΑ έχει σχεδόν κλείσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν που με τις τελευταίες εξελίξεις ενδέχεται να την βρει ακόμη και στην Α2. Προς το παρόν η αθηναϊκή ομάδα θωρακίζει τον Αλέξη Καρατζά με τους Δημητράκη και Καρακατσάνη, που θα παραμείνουν στην ομάδα για ακόμη μία σεζόν, βοηθώντας τον οργανισμό όπου χρειάζεται με τις γνώσεις του και την εμπειρία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παραμένουν δίπλα στον Αλέξη Καρατζά, ο Ανδρέας Καρακατσάνης και ο Νίκος Δημητρακής
Αναλλοίωτη παραμένει η μορφή του προπονητικού επιτελείου της ΦΕΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξη Καρατζά κι αυτή του άμεσου συνεργάτη του, του Σωτήρη Κουτσούκου, οι διοικούντες τον σύλλογο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας προχώρησαν στην διατήρηση του έμψυχου δυναμικού και του υπόλοιπου προπονητικού επιτελείου με τον Ανδρέα Καρακατσάνη και τον Νίκο Δημητρακή να παραμένουν στον “κυανέρυθρο” πάγκο για ακόμη μία σεζόν.
“Δεξί χέρι” του Καρατζά θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Καρακατσάνης, ο οποίος επέστρεψε στη ΦΕΑ την περασμένη περίοδο από την Ένωση Ιλίου που ήταν μέλος της.
Στην θητεία του στον σύλλογο της ΦΕΑ έχει διατελέσει δύο φορές πρώτος προπονητής σε επίσημους αγώνες. Την πρώτη ήταν στις 6 Φεβρουαρίου του 2017 όταν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑ, η ΦΕΑ είχε ηττηθεί εντός έδρας από τον Ηλυσιακό με σκορ 69-70 και ο Καρακατσάνης κάθισε στην άκρη του πάγκου λόγω αποβολής του -τότε- προπονητή της, του Θόδωρου Καλιώρα, ενώ η δεύτερη ήταν την περυσινή σεζόν στην αναμέτρηση της ΦΕΑ στην Κόρινθο κόντρα στον τοπικό ΚΑΟΚ, όπου αυτή τη φορά πήρε το ροζ φύλλο αγώνα (76-84).
Φυσικά, στη ΦΕΑ παραμένει και ο “δάσκαλος”. Ο Νίκος Δημητρακής θα έχει τον ρόλο του γυμναστή της ομάδας και τη νέα σεζόν. Ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας θα …βγάζει το λάδι για ακόμη μία χρονιά στους αθλητές της ομάδας όπως κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια που ήρθε όταν και ανέλαβε τεχνικός ο Αλέξης Καρατζάς και η ομάδα αγωνίζονταν στην Β’ ΕΣΚΑ.
Ευχόμαστε στον Ανδρέα και στον Νίκο πάνω από όλα υγεία και να επιτύχουμε και φέτος μαζί τους στόχους της ομάδας μας”.