Λίγο έλειψε να την πληρώσει, αλλά εν τέλει ο Έσπερος ΑΟΠΑ έκανε το καθήκον του στο παιχνίδι με το Πέραμα επικρατώντας στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης (91-83). Οι Πατρινοί είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους, αλλά ο επιθετικός πλουραλισμός ήταν αυτός που τους έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί την ηρεμία που αναζητούσαν μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε να χάσουμε πολλά και να κερδίσουμε τίποτα. Άλλωστε, όταν παίζεις με τον ουραγό της βαθμολογίας, πρέπει να νικήσεις”, δήλωσε αρχικά ο Μάκης Γιατράς και συμπλήρωσε: “Συνεχίζουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων, με στόχο να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο, όπως πάντα”.

Εξάλλου, παράπονα από τη διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης έχουν οι Πατρινοί τονίζοντας πως η αντιμετώπιση που είχαν από τους “γκρι” του αγώνα δεν ήταν η δέουσα, τονίζοντας ως ενδεικτικό την μεγάλη διαφορά στα φάουλ των δύο ομάδων (37 έναντι 23).