To “καπέλο” στην ΑΕΚ “έβγαλε” ο Δημήτρης Κατιάκος ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης της Ζωφριάς στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Β’ γύρου της Β’ Εθνικής. Ο 25χρονος σέντερ του Εσπέρου Πάτρας μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” και μεταξύ άλλων τόνισε:

“Πιστεύω ότι οι παίκτες της ΑΕΚ επειδή έχουν το άγχος και του ονόματος, ίσως γι’ αυτό να μην είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι. Διότι η ΑΕΚ έχει φοβερή ποιότητα παικτών και δεν θα έχει πρόβλημα στον δεύτερο γύρο.  Δεν νομίζω ότι είναι τόσο υψηλό το επίπεδο στην κατηγορία για να δυσκολευτούν παίκτες της αξίας του Φαλέκα. Δεν θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο η ηλικία στην συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Για την επικείμενη αναμέτρηση είπε: “Πάμε να παίξουμε ένα πολύ δυνατό ματς και μέχρι εκεί. Οι στόχοι οι δικοί μας, άλλωστε, είναι διαφορετικοί. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στην άμυνα, σε σχέση με το πρώτο ματς, γιατί έχουν μεγάλα κορμιά στην ΑΕΚ. Και αν είναι δυνατόν να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να βάλουμε εύκολα καλάθια”.