Το γεγονός ότι οι διοικούντες του ΑΟΚ Χανιά απηύθυναν κάλεσμα στην τοπική κοινωνία δε σημαίνει ότι η ομάδα διαλύεται. Υπενθυμίζεται ότι το κάλεσμα προγραμματίζεται για τις 8 το απόγευμα της Τρίτης (12/7) στο ξενοδοχείο Κρήτη και εκεί θα φανεί αν υπάρχει διάθεση για στήριξη της ομάδας.

Πρόθεση πάντως της διοίκησης είναι αφενός η ομάδα να παίξει και φέτος στη Β Εθνική, δίνοντας ευκαιρίες και σε νέα παιδιά, αλλά και να συνεχιστεί το “πρότζεκτ” των ακαδημιών που δούλεψε σωστά τα τελευταία χρόνια.

Η “αποχώρηση” Ζομπανάκη φαίνεται ότι, τρόπον τινά, πείσμωσε τους ντόπιους παράγοντες που, σε πρώτη φάση δεν προτίθενται να τα παρατήσουν αλλά να διατηρήσουν το “όχημα” σε τροχιά ανάπτυξης που η αλήθεια είναι ότι…εκτροχιάστηκε λίγο με τις εξελίξεις με Ζομπανάκη.

Η περίπτωση Ζομπανάκη εξάλλου αποτελεί και ένα καλό μάθημα για μια πιο συνετή αλλά και πιο παραγωγική συνέχεια για τον ΑΟΚ Χανιά.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ομάδας που, ωστόσο, στη μικρή ιστορία της έχει καταγράψει σημαντικές διακρίσεις, αλλά αυτό δεν φτάνει…

Πηγή: mirrorsports.gr