Ο 3ος όμιλος της Β’ Εθνικής τίθεται πάλι σε λειτουργία την προσεχή Κυριακή (23/1) και ο Χάρης Φόρος μίλησε στη «Λέσχη 97,6» για τον Αίολο-Γόμφοι, το επερχόμενο ματς με τον Πρωτέα Γρεβενών και τις σκέψεις που κάνει η ομάδα των Τρικάλων για μεταγραφική ενίσχυση.

«Προέχει πάντα η υγεία όλων, αλλά είναι θετικό που φέτος το πρωτάθλημα δεν διεκόπη και πήγαμε στην παράταση των 15 ημερών. Όλοι μας με ανυπομονησία περιμένουμε την επιστροφή στο παρκέ», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Φόρος.

«Σ’ αυτόν τον μήνα δουλέψαμε στις προπονήσεις, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά τα επίσημα παιχνίδια από τις προπονήσεις. Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πρωτέα Γρεβενών ξέρουμε ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε με σοβαρότητα. Προβλήματα δεν έχουμε, αφού επιστρέφει και ο Παππάς, ενώ βέβαια δεν είναι μαζί μας για επαγγελματικούς λόγους ο Χατζής.

Μετά το τέλος του πρώτου γύρου έχουμε σκέψεις μεταγραφικής ενίσχυσης, αν και είναι σαφές ότι είναι η πρώτη χρονιά που λειτουργεί η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα και είναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα», συνέχισε ο προπονητής του Αίολου-Γόμφων.

«Το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον, αφού καμία ομάδα δεν είναι βαθμολογική αδιάφορη, είτε αφορά την κορυφή είτε αφορά την παραμονή. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια από εδώ και πέρα»..