Ο Αίολος-Γόμφοι συνέτριψε την Τετάρτη (17/11) τους Τιτάνες Παλαμά 86-58, σημείωσε την 3η νίκη του σε τέσσερις αγώνες στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, εντούτοις το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο χαμός του Χρήστου Γκότα, μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς της τρικαλινής ομάδας, επισκίασε τα πάντα στον Αίολο-Γόμφοι.

Ενδεικτικά είναι όσα δήλωσε ο Χάρης Φόρος, εμφανώς συντετριμμένος για το θάνατο του συνεργάτη του, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης…

«Όσον αφορά το μπάσκετ, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν υπάρχει πλέον μπάσκετ για εμάς σαν ομάδα, δεν σκεφτόμαστε το μπάσκετ. Η ομάδα είναι σε ένα μεγάλο σοκ, είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, πολύ επηρεασμένοι από το χαμό ενός συνεργάτη, ενός φίλου, ενός ανθρώπου που ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Η ψυχολογία μας δεν είναι ούτε για αγώνα, ούτε για προπόνηση. Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Το κάνουμε όμως προς τιμήν του», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Αίολου-Γόμφοι.

Στο χαμό του Χρήστου Γκότα στάθηκε και ο Λευτέρης Χαντζιάρας, ο προπονητής των Τιτάνων Παλαμά, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Φόρου και του Λευτέρη Χαντζιάρα: