Ο Αίολος-Γόμφοι θριάμβευσε στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 3-4 της Β’ Εθνικής και… όσο ζει, ελπίζει. Η ομάδα των Τρικάλων ελπίζει δηλαδή ότι θα ανοίξει και 3η θέση στην Α2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να ανέβει κατηγορία και να εξαργυρώσει τη μεγάλη νίκη της Τετάρτης (1/6) στη Λαμία.

Το παιχνίδι αυτό συνέβη βέβαια στη σκιά της είδησης για την επικείμενη συνένωση του Αίολου-Γόμφων με τους Ίκαρους Τρικάλων, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (7/6). Για όλα αυτά μίλησε ο Χάρης Φόρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Λέσχη 97,6»

«Η νίκη της ομάδας στην 3η παράταση είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ, ούτε ως παίκτης ούτε ως προπονητής. Θέλω να εκφράσω και δημόσια τα συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια τους. Είναι γεγονός ότι για τους φιλάθλους η εξέλιξη αυτή ήταν συναρπαστική, αλλά για τους παίκτες επίπονη», τόνισε για το χθεσινό παιχνίδι ο Φόρος.

«Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες, ίσως να μπορούσαμε και την 1η θέση (σ.σ. στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής). Σίγουρα ο αγώνας κατάταξης με την Γέφυρα μας πείσμωσε με την κακή εμφάνιση που είχαμε και γι’ αυτό βγάλαμε αυτή την εικόνα στον αγώνα με το Αιγάλεω. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά, έκαναν από τη πρώτη στιγμή μεγάλο αγώνα και τους αξίζει το μπράβο», συνέχισε ο προπονητής του Αίολο-Γόμφων, ο οποίος σχολίασε και την επικείμενη συγχώνευση με τους Ίκαρους Τρικάλων.

«Από αυτά που ξέρω μέχρι τώρα πρόκειται να βγει κάτι πολύ καλό. Νομίζω ότι όλοι περιμένουμε τις λεπτομέρειες που θα γίνουν γνωστές την Τρίτη. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι το καλό θα βγει για το τρικαλινό μπάσκετ».