Ο Χάρης Λίτσος ήταν καθοριστικός στη νίκη της Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ. στην έδρα του Εθνικού για την 15η αγωνιστική και συνεχίζει την τρομερή φετινή πορεία της στα υψηλά επίπεδα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β΄Εθνικής.

Ο έμπειρος forward της ομάδας του Αλέξη Καρατζά αναφέρθηκε στο «2» επί του Εθνικού, αλλά και στη γενικότερη τροχιά της τρέχουσας σεζόν.

Τα όσα ανέφερε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook και στο δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά:

Χάρη, αρχικά συγχαρητήρια για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ΦΕΑ επί του Εθνικού. Ποιο θεωρείς ότι ήταν το κομβικό σημείο για το τελικό αποτέλεσμα;

«Εκτιμώ πως κομβικό σημείο για το τελικό αποτέλεσμα, ήταν το σοβαρό και δυνατό ξεκίνημά μας. Καταφέραμε να δείξουμε από την αρχή του ματς ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Επίσης καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης όσοι χρησιμοποιήθηκαν ήταν συνεπείς στο πλάνο που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές μας κι αυτό φάνηκε στο γήπεδο».

Ακόμη και με τη νίκη που πέτυχε η ομάδα υπάρχουν κάποιες αδυναμίες που θα πρέπει να βελτιώσετε;

«Αδυναμίες πάντα υπάρχουν… Δεν υπάρχει η “τέλεια” ομάδα! Σκοπός μας, όμως, είναι να τις μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Πόσο αλλάζει αυτό το αποτέλεσμα το πλάνο και τους στόχους της ομάδας;

«Στόχος της ομάδας είναι ένας… Να απολαμβάνει το κάθε της παιχνίδι. Μέχρι στιγμής το έχουμε καταφέρει. Όλοι χαιρόμαστε που είμαστε κομμάτι αυτής της παρέας. Τώρα ό,τι άλλο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο!!!».

Πως βλέπεις το μέχρι τώρα πρωτάθλημα και ποιες είναι οι δυσκολίες που δημιουργούνται και με την πανδημία του κορονοϊού;

«Είναι ένα πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα. Όπως έχουν πει όλοι οι συμμετέχοντες, στον όμιλό μας ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να επηρεάσει ένα ματς κατά πολύ.

Οι ομάδες μπορεί να χάσουν κομβικούς παίκτες και κατά συνέπεια τον ρυθμό τους. Μακάρι αυτή η κατάσταση να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα ώστε να επιστρέψει και ο κόσμος στα γήπεδα».