Το αήττητο σερί του Φίλιππου Βέροιας έλαβε τέλος στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου ο τοπικός Ιωνικός πήρε τη νίκη με 73-66. Έτσι, οι “κόκκινοι” έχασαν μία τεράστια ευκαιρία να αποσπαστούν δύο βαθμούς από τη δεύτερη θέση και να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο Βορρά της Β’ Εθνικής.

Ο Δημήτρης Γκίμας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Φίλιππου Βέροιας τόνισε πως η ομάδα του ηττήθηκε δίκαια από τους “μπλε”, ενώ τόνισε πως η συγκεκριμένη ήττα δεν αλλάζει κάτι στο πλάνο της ομάδας.

Χάσαμε δίκαια. Στα τελευταία έξι λεπτά δεν είχαμε καθαρό μυαλό, πήραμε λάθος αποφάσεις κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι παίχτες του Ιωνικού και πήραν μια διαφορά ασφαλείας που δύσκολα μπορούσαμε να την καλύψουμε. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Πρόκειται για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα τα επόμενα που ακολουθούν έως το τέλος του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και περιμένουμε και πάλι τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των νεοφώτιστων.