Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βελισσαράκου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Σταύρος Παρδακάς, ο οποίος πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη Ρόδο και τον Διαγόρα μετά το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στο “σμαραγδένιο νησί” και να συνεχίσει την καριέρα του στη Χαλκίδα.

Οι νεοφώτιστοι δεν έχασαν χρόνο και κινούμενοι με αστραπιαία ταχύτητα έντυσαν στα μπλε τον έμπειρο φόργουορντ αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους. Ο πρώην, πλέον, παίκτης του Διαγόρα ταξίδεψε, μάλιστα, στην Εύβοια για λογαριασμό της Χαλκίδας ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από το νησί της Ρόδου στην Εύβοια ο Σταύρος Παρδακάς.
Ο έμπειρος φόργουορντ άφησε, με προορισμό την νεοφώτιστη στην Β’ Εθνική, ομάδα μας Χαλκίδα!

Ο Παρδακάς δέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και με συνοπτικές διαδικασίες ήρθε στη Χαλκίδα και ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την ομάδα μας. Ο Σταύρος αποφάσισε να πει το “ναι”, αποχωρώντας από την Ρόδο έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας και σημαντικής προσφοράς στον Διαγόρα.

Μάλιστα, ο 29χρονος άσος θα βρίσκεται από σήμερα κιόλας στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, ώστε να έχει την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της νέας του ομάδας. Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει μείνει ενθουσιασμένος παρά τις αρχικές δυσκολίες με τη άφιξη του στην πόλη”.