Έπειτα από τρία χρόνια ο Στέλιος Απαζίδης αποφάσισε να αλλάξει… παραστάσεις. Ο 20χρονος γκαρντ δεν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στη ΧΑΝΘ, φρόντισε πάντως να ευχαριστήσει το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, μέσω επιστολής που αναρτήθηκε στα social media της ομάδας.

Τη χρονιά που πέρασε ο Απαζίδης ήταν ο 2ος σκόρερ της ΧΑΝΘ στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής με 238 πόντους σε 23 αγώνες (10,3 κατά μέσο όρο). «Η μεγάλη μπασκετική οικογένεια ΧΑΝΘ είχε την χαρά και την τιμή να συνεργαστεί για τρία χρόνια με τον Στέλιο Απαζίδη, έναν εξαιρετικό αθλητή, που τίμησε έμπρακτα με την αγωνιστική του παρουσία τις αρχές και τις αξίες της. Η ΧΑΝΘ του εύχεται ολόθερμα καλή σταδιοδρομία», έγραψε από τη μεριά της η ΧΑΝΘ.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Απαζίδη:

«Ο κύκλος μου στη ΧΑΝΘ ολοκληρώθηκε. Ένα ταξίδι τριών χρόνων με αμέτρητες εικόνες, αναμνήσεις και συναισθήματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα αυτήν την τριετία, όλους αυτούς που με βοήθησαν και με στήριξαν. Για τη νέα σεζόν, εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους τους ανθρώπους και τα τμήματα της ΧΑΝΘ και μια όμορφη και υγιή χρονιά».

Tags:
ΧΑΝΘ