Ο Νίκος Χιτικούδης δεν κατάφερε να χωρέσει στην τελική 12άδα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων της Σμύρνης, ωστόσο είναι πολύτιμος για τη ΧΑΝΘ. Ο 17χρονος γκαρντ/φόργουορντ (2005, 2.03) έκανε την περασμένη χρονιά την πρεμιέρα του στις εθνικές κατηγορίες και αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής την επόμενη, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα (28/7) την παραμονή του.

Τη σεζόν 2021-22 ο Χιτικούδης έπαιξε σε 18 αγώνες και σκόραρε συνολικά 23 πόντους στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Αυτό το καλοκαίρι έγινε ο 4ος παίκτης από την περσινή ομάδα που παρέμεινε και επίσημα στη ΧΑΝΘ μετά τους Αλτίνη, Ζιάκα και Μαργαριτόπουλο.

Η ανακοίνωση:

«Επισημοποιήθηκε σήμερα η συμφωνία των δύο πλευρών και ο διεθνής Νίκος Χιτικούδης (γενν. 2005, ύψος 2,03 μ., θέσεις SG – SF) θα συνεχίσει από θέσεις πρώτης γραμμής στην ανδρική και την εφηβική ομάδα της ΧΑΝΘ.

Η ΧΑΝΘ πιστεύοντας στις ικανότητες και στις δυνατότητες του Νίκου, θα του δώσει τις ευκαιρίες και τον μπασκετικό χρόνο που χρειάζεται, για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά.

Και είμαστε σίγουροι ότι ο Νίκος μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά».