O Πιερικός Αρχέλαος γνώρισε την ήττα με 81-63 από τον Γ.Σ Λαρισαίων για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής στον όμιλο του Βορρά.

Ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Χατζηιωάννου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση της Κυριακής(25/10), δίνοντας έμφαση στα δύο διαφορετικά πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του στα δύο ημίχρονα του αγώνα, ενώ παράλληλα τόνισε πως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι γεγονός ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά και από την έκταση της διαφοράς όπως αυτή διαμορφώθηκε στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων και να έχουμε το προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο δεν είχαμε διάρκεια στην καλή μας απόδοση για αυτό και ήρθε η ήττα απέναντι σε μια ομάδα που έχει επενδύσει πολλά στη φετινή χρονιά. Είναι γεγονός ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και μεσά από τη δουλειά στην προπόνηση θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε αυτό να συμβεί απο το επόμενο κιόλας παιχνίδι απέναντι στην Καστοριά.”