Τον απολογισμό του πρώτου γύρου του Βόρειου Ομίλου Β’ Εθνικής έκανε ο προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου, Στέλιος Χατζηιωάννου, τονίζοντας την ανάγκη για βελτίωση ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα της Κατερίνης βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 6-8 και όπως τόνισε ο Έλληνας κόουτς, ο Πιερικός θα πρέπει να βελτιωθεί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
 
«Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος φαίνεται ότι τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν όσον αφορά στις πρώτες θέσεις. Η μάχη, ωστόσο, για την παραμονή στην κατηγορία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές. Εμάς μας στοιχίζουν κάποιες εντός έδρας ήττες, που μας κρατούν χαμηλότερα στη βαθμολογία από αυτό που στοχεύαμε. Για τη συνέχεια, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνουμε υγιείς και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι», είπε ο Στέλιος Χατζηιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας
 
Για την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον, πρωτοπόρο, Αίολο Αστακού, είπε: «Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την απόδοσή μας, και ιδιαίτερα όπως προσεγγίσαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Αίολος Αστακού, εάν χάσεις τον έλεγχο του ρυθμού και την επαφή με το σκορ νωρίς, απαιτείται τεράστια πνευματική και σωματική προσπάθεια για να ανακάμψεις. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι αυτές οι δυνατότητές μας και ότι θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι εν όψει της δύσκολης συνέχειας.