Πρεμιέρα με τους Τιτάνες Παλαμά θα κάνει ο Πιερικός Αρχέλαος την Κυριακή (4/10) στις 5μ.μ. και ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη για το σύλλογο της Κατερίνης.«Κάθε πρεμιέρα έχεις τις δικές της ιδιαιτερότητες. Έτσι και ο αγώνας με τον Παλαμά αναμένεται να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχέλαου ο Στέλιος Χατζηιωάννου.«Εμείς από την πλευρά μας έχουμε ως στόχο να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη, σε ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο».

Ο νεοφερμένος Θανάσης Τοπούζης δήλωσε από τη μεριά του:«Δύσκολο ματς, όπως όλες οι πρεμιέρες. Εμείς ετοιμαζόμαστε για μία νίκη, παίζοντας ταυτόχρονα και ωραίο μπάσκετ. Σε εποχές κρίσης, αυτό που ακμάζει είναι ο αθλητισμός. Αυτό που όλοι αποκαλούν “κρίση”, εγώ το λέω ευκαιρία, ευκαιρία επιστροφής σε αυτά που είμαστε καλοί. Το ελληνικό μπάσκετ είναι κάτι υπέροχο! Καλώ, λοιπόν, όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο θέαμα από ένα γήπεδο γεμάτο παιδιά».

Τέλος, οιπροπονητές, οι αθλητές και η Διοίκηση της ομάδαςτης Κατερίνης απεύθυναν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της Κατερίνης να στηρίξει τη φετινή προσπάθεια των “μελανόλευκων”.