Άκρως ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής των Μαχητών Δόξας Πευκών, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στο Πευκοχώρι, σε ένα παιχνίδι που απουσίαζαν οι Παυλίδης, Ευαγγελινός και Μάρουσιτς.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς όπου πέρα την βαθμολογική σημασία είχε και ψυχολογική σημασία. Αυτό γιατί προερχόμασταν από ένα ατυχές αποτέλεσμα και επιπρόσθετα είχαμε σημαντικές απουσίες βασικών παικτών (Παυλίδη, Ευαγγελινού και Μάρουσιτς) και μια προβληματική εβδομάδα λόγω απουσιών μικροτραυματισμών όπως του Μυλωνίδη του Ελευθεριάδη και του Λευκαδίτη.

Αυτά σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας όπου το κύριο χαρακτηριστικό είναι ο ενθουσιασμός ,καθιστούσαν το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς από ότι ήταν ήδη. Παρόλα αυτά η ομάδα μας κατά διαστήματα αντέδρασε σωστά, επέβαλε τον ρυθμό της και έφτασε στην τρίτη της νίκη. Το μυαλό μας από σήμερα είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι ,θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί».