Στο απόλυτο των τεσσάρων νικών σε ισάριθμα παιχνίδια έφτασαν οι Μαχητές Δόξας Πευκών καθώς επικράτησαν αρκετά δύσκολα στην έδρα τους του Άργους Ορεστικού. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση τόνισε την ικανοποίηση του για την ως τώρα πορεία της ομάδας του:

«Μόνο ικανοποίηση μας αφήνει μέχρι στιγμής η πορεία της ομάδας. Οι παίκτες μου ανταποκρίνονται στις προκλήσεις με επιτυχία τόσο εκτός όσο κι εντός έδρας. Αυτό μάλιστα γίνεται απέναντι σε ομάδες ιδιαίτερα ικανές όπως ο Πιερικός Αρχέλαος την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και σε ομάδες εξαιρετικά δουλεμένες και με αρχές στο παιχνίδι τους όπως ο αντίπαλος της 4ης αγωνιστικής το Άργος Ορεστικό.

Παρόλες τις δυσκολίες οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ ώριμα και κυρίως με απαίτηση για την νίκη, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Σε βασικά σημεία του παιχνιδιού ήμασταν αποτελεσματικοί και αποφασιστικοί και αυτά τα στοιχεία μας έχουν φέρει μέχρι τώρα τα νικηφόρα αποτελέσματα. Εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε μπροστά μας δυο ντέρμπι τόσο με την Νέων μας (Κ20) Θεσσαλονίκης όσο και με την αντρική ομάδα. Θα προετοιμαστούμε όσο καλυτέρα μπορούμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που μας αναλογούν».