Το παιχνίδι με το Στρατώνι αποτελεί παρελθόν για τους Μαχητές Δόξας Πευκών με το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να καταφέρνει να φτάσει το 2/2 στο πρωτάθλημα με μια άκρως αγχωτική νίκη. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε ότι η νίκη ήταν πολύ σημαντική, ενώ δήλωσε τον προβληματισμό του για την διαχείριση της διαφοράς που είχε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Μας μένει μια πικρία όσον αφορά με τον τρόπο που αντιδράσαμε και κυρίως που διαχειριστήκαμε την διαφορά του 1ου ημιχρόνου. Σε αυτό βέβαια έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο αντίπαλος που είναι ιδιαίτερα δυνατός και έμπειρος και παρ’ ότι ξέραμε ότι θα υπάρξει αντίδραση εμείς παίξαμε με βάση το ρυθμό του αντιπάλου.

Υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά που μπορεί κάποιος να βρει και να πει αλλά εμείς προσπαθούμε μέσα από τα παιχνίδια να γινόμαστε καλύτεροι και σίγουρα οι δικαιολογίες δεν αποτελούν τον βασικό μας γνώμονα. Προχωράμε, έχουμε μπροστά μας μια μικρή εβδομάδα για προετοιμασία απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».