Αρκετά καλές εντυπώσεις άφησαν οι Μαχητές Δόξας Πευκών στα δυο παιχνίδια που έδωσαν για τα “Μαυροσκούφεια” καθώς η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη επικράτησε του Ηρακλή ενώ ηττήθηκε από τον Αία Ευόσμου.Στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν αγωνίστηκαν οι Ευαγγελινός, Σαββίδης και Ταρπάγκος, ενώ ο Έλληνας τεχνικός θα μπορέσει να βγάλει καινούργια συμπεράσματα στο φιλικό που θα δώσει με τη ΜΕΝΤ την Κυριακή (22/9).

Σε δηλώσεις του στο επίσημη ιστοσελίδα των Μαχητών τόνισε ότι η ομάδα του θέλει δουλειά, αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο: “Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με τις γνωστές πλέον ελλείψεις των Ευαγγελινού, Σαββίδη και Ταρπάγκου και για αυτό τον λόγο στα Μαυροσκούφεια βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα από τις εσωτερικές αλλαγές που δοκιμάσαμε” για να συνεχίσει:

“Η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά αλλά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Σίγουρα το πρώτο κομμάτι είναι η διάρκεια και στη συνέχεια οι αυτοματισμοί των συνεργασιών τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Το σημαντικό είναι ότι οι νεαροί παίκτες μέρα με τη μέρα βελτιώνονται και οι πιο έμπειροι αρχίζουν και ανταποκρίνονται στο ρόλο τους”.