Ο σύλλογος της ΧΒΑ “ταράζει τα νερά” της Β’ Εθνικής με τη μεταγραφή “βόμβα” του Γιώργου Πολιτόπουλου για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Πολιτόπουλος είναι ένας νεαρός αθλητής, που θα ταιριάξει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας από την Χαλκίδα για τη νέα σεζόν, η οποία θα τα βρει στη Β’ Εθνική κατηγορία. 

Ο Πολιτόπουλος είναι 24 ετών, έχει ύψος 2,01 και καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ. Είναι ένας αθλητής με εξαιρετικό σουτ τριών πόντων και διαθέτει ήδη αρκετά μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Καλαμάτα 80′ (Γ’ Εθνική), ο ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Α2), ο Χολαργός (Β’ Εθνική), το G.P.A. (Β’ Εθνική), το Στρατώνι (Β’ Εθνική) και ο Πρωτέας Βούλας (Β’ Εθνική) από όπου και αποκτήθηκε κιόλας. 

Δείτε τις δηλώσεις του Πολιτόπουλου για την έναρξη της συνεργασίας του με την ΧΒΑ:

“Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή η ομάδα, εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε όλοι υγεία και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, τόσο τους προσωπικούς όσο και τους ομαδικούς.”

Δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου:

“Πολιτόπουλος η 1η βόμβα!

Η ΧΒΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Πολιτόπουλου και… ταράζει τα νερά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής προσθέτοντας έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη που αγωνίζεται στη θέση 4 και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος είναι 24 χρονών έχει ύψος 2,01μ. και παρότι αγωνίζεται ως ψηλός, διαθέτει πολύ αξιόλογο σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75μ.

Ένας παίκτης από το πάνω ράφι που αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της στο δύσκολο και πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το νέο απόκτημά μας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Καλαμάτα 80 (Γ’ Εθνική), ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Α2), Χολαργό (Β’ Εθνική), G.P.A. (Β’ Εθνική), Στρατώνι (Β’ Εθνική) και Πρωτέα Βούλας από όπου και αποκτήθηκε.

Ακόμα έχει κατακτήσει την 1η θέση στην Ελλάδα με την U22 ομάδα του Χολαργού.

Του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: