Καμπανάκι…και μάλιστα έντονο ενόψει της συνέχειας, χτύπησε ο Δημήτρης Χουχουλής ο οποίος μετά και την ήττα στο φιλικό από την Πεύκη ζήτησε περισσότερη δουλειά και το μυαλό μέσα στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα, ο Πανερυθραϊκός ηττήθηκε στο κλειστό “Στ.Καλαϊτζής” από την Πεύκη με 65-61, σε ένα παιχνίδι που οι “ερυθρόλευκοι” είχαν τον πλήρη έλεγχο στο πρώτo ημίχρονο όταν προηγήθηκαν και με 13 πόντους διαφορά, για να ηττηθούν στο τέλος. Ο Έλληνας τεχνικός παρέταξε την ομάδα του χωρίς τους Τάσο Καλλιανιώτη, Στέφανο Σολωμό και Κυριάκο Τεχλικίδη.

Σε δηλώσεις που έκανε στο basketblog.gr θέλησε να περάσει το στίγμα του στους παίκτες του τονίζοντας ότι χρειάζονται περισσότερο δουλειά και το μυαλό στο κεφάλι: “Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό ημίχρονο σήμερα (Κυριακή 22/9) ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δοκιμάσαμε πολλά σχήματα και καταστάσεις. Πάντως θα ήθελα να εμφυσήσω στους παίκτες μου ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά, καθώς το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι δύσκολο, και πρέπει να έχουν το μυαλό τους μέσα στο κεφάλι, και να πατάνε στο έδαφος.