Την ανοδική του πορεία θέλει να επιβεβαιώσει ο Αμύντας αυτή την Κυριακή απέναντι στον Έσπερο ΑΟΠΑ. Οι “πορτοκαλί” παραμένουν σε τροχιά ανόδου και θέλουν το δίποντο απέναντι στους Πατρινούς για να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Αετός-Ψυχικό.

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Έσπερο ΑΟΠΑ. Άπαντες στο στρατόπεδο της αθηναϊκής ομάδας, πάντως, γνωρίζουν καλά πως οι Πατρινοί μόνο εύκολη λεία δεν πρόκειται να αποτελέσουν.

Το παιχνίδι με τον Έσπερο χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί οι αντίπαλοί μας δεν έχουν τίποτα να χάσουν, παρά μόνο να κερδίσουν. Αυτού του είδους τα παιχνίδια θέλουν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να αποφευχθούν τα λάθη”, δήλωσε για το παιχνίδι με τους νεοφώτιστους ο Χριστόφορος Χούμας.

Ο εκ των κορυφαίων σκόρερ της κατηγορίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο αν ο Αμύντας προλαβαίνει να καταλάβει μία εκ των δύο πρώτων θέσεων της βαθμολογίας: “Μετά την ήττα από το Ψυχικό, στόχος μας είναι να κάνουν ένα σερί νικών που θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Αυτό προϋποθέτει σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και μεγάλη συγκέντρωση στα παιχνίδια”.

Φτάνει, όμως, αυτό; “Αν η ομάδα συνεχίσει να είναι ενωμένη και να παίζει το μπάσκετ που μπορεί και έχει δείξει μέχρις στιγμής, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στο τέλος της σεζόν ευελπιστώ να έχουν δικαιωθεί οι κόποι μας και να βρεθούμε με θετικό πρόσημο”.