Η κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα της φετινής σεζόν μπορεί να άργησε λίγο, αλλά αυτό δεν αγχώνει παίκτες και προπονητικό τιμ στο στρατόπεδο του Δούκα. Οι “μπλε” είναι, άλλωστε, μία πολύ νεανική και άπειρη ομάδα, η οποία θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να παρουσιάσει το πρόσωπο που επιθυμεί ο κόουτς Γιάννης Γιαννόπουλος.

Αυτό είναι κάτι το οποίο τόνισε και ο έμπειρος προπονητής με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας πως “η σημερινή (σ.σ.: προχθεσινή) νίκη είναι πολύ σημαντική, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και το πάθος που έβγαλαν στο γήπεδο… Η ομάδα μας είναι καλή, αλλά χρειάζεται χρόνο για να παίξει αυτό που μπορεί και αυτό που όλοι θέλουμε…”.

Η ομάδα των βορείων προαστίων θα έχει την ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική να διευρύνει το σερί της καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας το καταδικασμένο Πέραμα, αλλά στη συνέχεια καλείται να περάσει από τις… συμπληγάδες αφού κοντράρεται διαδοχικά με Αετό (εντός) και Ψυχικό (εκτός), σε δύο εξαιρετικά δύσκολες δοκιμασίες για τα “μωρά” του Γιάννη Γιαννόπουλου.