Πώς να μην υπάρχει ενθουσιασμός και απόλυτη ικανοποίηση στα βόρεια προάστια; Ο Ανδρέας Χρονόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κώστα Κεραμιδά και για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, έβγαλε τη φανέλα του αγαπημένου του Άρη Πετρούπολης.

Ο έμπειρος σκόρερ κλήθηκε να σχολιάσει για λογαριασμό του basketblog.gr όσα έζησε φέτος στον Άγιο Θωμά, μην μπορώντας να κρύψει την ικανοποίησή του, κάνοντας εκτενή αναφορά στο κλίμα που υπήρχε και αποδείχθηκε καταλυτικής σημασίας για τη μεγάλη υπέρβαση.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Η πορεία μας φέτος κρίνεται κάτι παραπάνω από ονειρική καθώς πετύχαμε την ανέλπιστη άνοδο μας στην Α2. Αν σκεφτεί κανείς πως ο αρχικός μας στόχος ήταν η παραμονή μας στην κατηγορία μπορεί πολύ εύκολα να συμπεράνει το μέγεθος της επιτυχημένης μας πορείας. Η ομάδα μας κατάφερε πολύ γρήγορα να αντιστρέψει το αρνητικό αποτέλεσμα των 2 πρώτων αγωνιστικών και με ομαδικό κλίμα να οδηγηθεί στην άνοδο
σε προσωπικό επίπεδο θεωρώ πως έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλον, δέσαμε την ομάδα και όλοι μαζί καταφέραμε να την φτάσουμε στο πιο υψηλό σημείο. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που έλαβα τόσο από τους συμπαίχτες μου όσο και από το Σύλλογο του Αμαρουσίου Χαίρομαι που αποτελώ μέλος ενός τέτοιου Ιστορικού συλλόγου όπως επίσης που και με την δική συνεισφορά βοήθησα σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά”.