Πάνοπλος και… διψασμένος για εκδίκηση θα παραταχθεί την Κυριακή (03/03, 17:00) κόντρα στον Πανερυθραϊκό ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου. Οι νεοφώτιστοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα (από τη Νήαρ Ηστ) και απέναντι στους “ερυθρόλευκους” θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και να πάρουν εκδίκηση για την βαριά ήττα (82-50) που υπέστησαν στον α’ γύρο.

Ο Αντώνης Αντωνόπουλος μίλησε στο basketblog.gr για την “μάχη” με την ομάδα των βορείων προαστίων τονίζοντας, αρχικά, πως “όπως έχουν γίνει τα πράγματα, από εδώ και πέρα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσουμε“, για να συνεχίσει λέγοντας: “Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία και οι εντός έδρας νίκες είναι ο πρώτος στόχος που θέτουμε”.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Πανερυθραϊκό, ο 24χρονος γκαρντ υποστήριξε: “Χρωστάμε κάποιες απαντήσεις από το παιχνίδι του α’ γύρου, όπου ηττηθήκαμε με τριάντα πόντους. Θέλουμε να δείξουμε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα μία πολύ κακής δικής μας βραδιάς και ότι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας μας”.