Η ομάδα του Αλέξη Παπαδάτου μετράει 2 ανόδους σε 2 συνεχόμενα χρόνια και από το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ έχει καταφέρει να φτάσει στα “σαλόνια” της Β’ Εθνικής, ωστόσο το έργο φαίνεται πως θα σταματήσει εκεί. 

Το Παλαιό Φάληρο έχει προχωρήσει σε 4 πολύ σημαντικές προσθήκες. Το Basketblog.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο μάλιστα για την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου φόργουορντ Στάθη Παπαδάκη, ενώ στην πορεία προέκυψαν ακόμα 3 εξίσου πολύ σημαντικές προσθήκες. Αυτές των Νίκο Κούρτη, Χρήστο Ντακούλια, αλλά και Μανώλη Καλατζή

Ο Παπαδάκης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Μίλωνα φέτος, όπως ακριβώς και ο Νίκος Κούρτης με το Αιγάλεω στη Β’ Εθνική. Τεράστια θα είναι και η προσφορά των γκαρντ Μανώλη Καλατζή και Χρήστο Ντακούλια τη νέα χρονιά για το Φάληρο. Ο Ντακούλιας αγωνιζόταν με τη φανέλα του Έσπερου Καλλιθέας, ενώ ο Καλατζής προσέφερε σε σημαντικό βαθμό τις “υπηρεσίες” του στην Α2 με την ομάδα του Τρίτωνα φέτος.

Δείτε την ανακοίνωση του Παλαιού Φαλήρου:

“Ο Α.Ο.Π.Φ. φτιάχνει ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Β’ Εθνική!

Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες να δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό ρόστερ προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη Β’ Εθνική. 

Ο κόουτς Αλέξης Παπαδάτος και οι συνεργάτες του, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τον Πρόεδρο του Ομίλου Νίκο Δέτση, φτιάχνει ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Β’ Εθνική της σεζόν 2020-2021 και η προσθήκη έμπειρων παικτών έχει ξεκινήσει”.

Δείτε τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Αλέξη Παπαδάτου:

Στάθης Παπαδάκης

Νίκος Κούρτης

Χρήστος Ντακούλιας

Μανώλης Καλατζής