Με μεγάλη προσοχή συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο Δούκας, με τον Γιάννη Γιαννόπουλο να περνά από… κόσκινο τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Οι “μπλε” προχώρησαν στην δεύτερη κίνησή τους γι αυτό το καλοκαίρι καθώς μετά τον Δημήτρη Σπανάκο, απέκτησαν τον Σωτήρη Μπουρδάνο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πιερικού Αρχέλαου στο πρωτάθλημα της Α2.

Εξάλλου, μετά και από αυτή την μεταγραφή, η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του Δούκα στρέφεται στην απόκτηση ενός σέντερ που θα καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Γιάννη Οτουντζίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το τμήμα Μπάσκετ του Συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για 1 χρόνο με τον αθλητή Μπουρδάνο Σωτήρη. Ο εν λόγω αθλητής αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των φετινών στόχων της ανδρικής ομάδας που δυναμώνει την περιφέρειά της. Είναι 23 χρόνων, πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Πιερικού/Αρχέλαου και καλύπτει τις θέσεις 2-3.

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται με προτεραιότητα την κάλυψη θέσεων που έμειναν κενές από τους αθλητές που αποχώρησαν, όπως αυτή του ψηλού (θέση 5) μετά τη μη ανανέωση συνεργασίας με τον Οτουντζίδη“.