Το “διπλό” της περασμένης εβδομάδας επί του Κρόνου Αγ. Δημητρίου επανέφερε την ηρεμία στο στρατόπεδο του Δούκα. Τα πράγματα, όμως, εξακολουθούν να είναι δύσκολα για την ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου, η οποία απέναντι στην ΑΕΚ αναζητά ένα μικρό θαύμα για να πάρει τη νίκη. Οι “μπλε” θα υποδεχθούν την “Ένωση” χωρίς τον Γιάννη Γιαννούλη, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός μάχης λόγω του τραυματισμού του στο χέρι.

Ο προπονητής του Δούκα αναφερόμενος στη μονομαχία με την ΑΕΚ δήλωσε πως “πρόκειται για έναν δύσκολο και παράλληλα σημαντικό αγώνα με μια ιστορική, παραδοσιακή δύναμη του Ελληνικού μπάσκετ. Ωστόσο, την ΑΕΚ τη σεβόμαστε αλλά δεν τη φοβόμαστε και θα παίξουμε το παιχνίδι μας διεκδικώντας τους δύο βαθμούς που τόσο έχουμε ανάγκη… Δυστυχώς ο Γιαννούλης είναι ανέτοιμος και είναι αλήθεια ότι η απουσία του κάνει το έργο του ΑΣΕΔ ακόμη πιο δύσκολο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς.”

Στον Δούκα περιμένουν πως το “Δαϊς” θα γεμίσει αυτή την Κυριακή αφού η μονομαχία με μία τόσο ιστορική ομάδα, όπως η ΑΕΚ, αναμένεται να κάνει πολλούς φίλους των “μπλε” να βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου στον Παράδεισο Αμαρουσίου.