Έτοιμοι για το ντέρμπι παραμονής απέναντι στον Δούκα είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Χολαργού. Οι νεοφώτιστοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία, εφόσον πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα που δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, παρά τις ήττες από Αετό και Ψυχικό.

Ο Χολαργός, όμως, θα… παραταχθεί έχοντας ένα μεγάλο κενό στον πάγκο του. Κι αυτό γιατί απών από την αναμέτρηση με τους “κυανόλευκους” θα είναι ο κόουτς Σάββας Συμεωνίδης, ο οποίος τιμωρήθηκε από την ΕΟΚ με πενθήμερη ποινή στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης απέναντι στο Ψυχικό πριν δύο βδομάδες. Μαζί του, τιμωρήθηκε και ο έφορος του συλλόγου, Δημήτρης Καλκάνης, ο οποίος δεν θα μπορεί να δει τους αγώνες του Χολαργού για τον επόμενο μήνα.

Στον πάγκο των “μπλε” για την κυριακάτικη αναμέτρηση, θα κάθεται ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας, Άρης Καλλιάς.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Το πρωτοβάθμιο μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ, επιβάλλει:
– Στον προπονητή του σωματείου Χολαργός Κ.Ο., Σάββα Συμεωνίδη, την ποινή της προσωρινής για πέντε (5) μέρες στέρηση δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του.
– Στον έφορο του σωματείου Χολαργός Κ.Ο., Δημήτριο Καλκάνη, την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων που αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του για ένα (1) μήνα.