Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται το Παγκράτι μετά και την αποχώρηση του Τζίμη Κουστένη από την τεχνική ηγεσία. Οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου αναζητούν τον άνθρωπο εκείνο που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο πρεστίζ και την ιστορία που κουβαλά η ομάδα και παράλληλα θα μπορέσει να χτίσει ένα ρόστερ ικανό να είναι ανταγωνιστικό τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr, πρώτος στη σχετική λίστα των “ροσονέρι” είναι ο Ντίνος Καλαμπάκος. Όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ, ο έμπειρος κόουτς ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και μετά τα όσα έλαβαν χώρα στον Κόροιβο, θα ήθελε να βρεθεί σε ένα ήρεμο, φιλικό κλίμα. Οι σχέσεις του άλλωστε με το Παγκράτι είναι γνωστές, έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές ως αθλητής της ομάδας, αγωνιζόμενος στην μεγάλη ομάδα που έπαιζε στα παρκέ της Α1, ενώ λίγα χρόνια αργότερα ξεκίνησε εκεί τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο έμπειρος τεχνικός να πει το πολυπόθητο ναι, και μόνο σε περίπτωση που έρθει κάποια άλλου επιπέδου πρόταση στα χέρια του θα αλλάξει τις προτεραιότητες του.