Αισιόδοξος για την παραμονή της ομάδας στην Β’ Εθνική, δήλωσε ο παίκτης του Έσπερου Πατρών, Ανδρέας Ψαρόπουλος, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Η ομάδα της Πάτρας μετά την ήττα από τον Χολαργό, δεν κρατά πια την τύχη στα χέρια της:
 
«Δυστυχώς μετά την ήττα από τον Χολαργό, χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε κάπως την κατάσταση στα χέρια μας, ωστόσο, όμως, παραμένω αισιόδοξος για την σωτηρία της ομάδας μου».
 
Επιπλέον ο φόργουορντ του Εσπέρου πρόσθεσε, για τον αγώνα της Κυριακής, απέναντι στον Προμηθέα Χαλανδρίου: «Σε πρώτη φάση θα πρέπει να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας πλευρά, δηλαδή το πώς θα κερδίσουμε τον Προμηθέα Χαλανδρίου, και μετά όλων των άλλων, δηλαδή τα αποτελέσματα στα παιχνίδια της Ενωσης Ιλίου, αλλά και του Εργοτέλη. Πρέπει να φανούμε σοβαροί και αποφασισμένοι για τη νίκη και να παίξουμε με πάθος και με μυαλό γι΄ αυτήν. Δίνουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα μας και χρειαζόμαστε μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα για την σωτηρία. Θέλουμε τους πατρινούς φιλάθλους δίπλα μας. Θα μας δουν για τελευταία φορά φέτος και γι΄ αυτό οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε με τη νίκη για την στήριξή τους στη διάρκεια όλης της σεζόν. Κάναμε πολλή μεγάλη προσπάθεια άπαντες στην ομάδα όλον αυτόν τον καιρό, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, και εκεί που δεν μας πίστευε σχεδόν κανείς ότι μπορούμε να σωθούμε, αλλάξαμε όλες τις ισορροπίες. Ευελπιστώ ότι η τελευταία παράσταση για φέτος, θα είναι θετική για την ομάδα μου».