Τα αδέλφια Μπέλλα θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και την επόμενη σεζόν. Μετά τον Γιάννη, είχε έρθει πλέον και η ώρα του Οδυσσέα, ο οποίος ανανέωσε και επίσημα τη συνεργασία του με την Ένωση Ιλίου. Ο αρχηγός, όπως και ο αδελφός του, δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να φτάσει σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου, οδηγώντας τον και στην νέα πρόκληση της Β’ Εθνικής κατηγορίας, όπου η ομάδα θα έχει να παρουσιάσει ως πρώτο σημαντικό στοιχείο αυτό της ομοιογένειας, έχοντας ανανεώσει ήδη σχεδόν όλους τους παίκτες από το βασικό κορμό του ρόστερ της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Ανανέωσε ο αρχηγός!

Ο Α.Ο Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Οδυσσέα Μπέλλα. Η πείρα του, οι ικανότητες του, η αναμφισβήτητη συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας στη Β΄ Εθνική αλλά και ο εξαιρετικός του χαρακτήρας δεν άφησαν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα.

Πάνω απ’ όλα αυτά άλλωστε, ο Οδυσσέας είναι η σημαία της ομάδας μας και θα συνεχίσει να την κρατά ψηλά και στην Β΄ Εθνική!»