Ο Οίακας Ναυπλίου προετοιμάζεται για την παρθενική του εμφάνιση στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τους νεοφώτιστους να θέλουν να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλους τους αντιπάλους του.

Με βάση αυτό το σκεπτικό ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Κουλουριώτης εξετάζει αρκετές περιπτώσεις παικτών και δύο έχουν ήδη προκριθεί. Ο λόγος για τους Γιάννη Αναγνωστόπουλο και Παντελή Σκορδά, με τους οποίους υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία, σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr

Ο Αναγνωστόπουλος αγωνίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Α2 φορώντας τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών και αποκόμισε αρκετές εμπειρίες σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε 12 παιχνίδια ο νεαρός σέντερ μέτρησε 1,4 πόντους και 0,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Σκορδάς από την άλλη ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΚΑΟ Κορίνθου την περασμένη σεζόν και με τις εμφανίσεις του βοήθησε ώστε να έρθει η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Ο Οίακας έχει προχωρήσει και τις δύο περιπτώσεις και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με το ενδιαφέρον στη συνέχεια να εστιάζεται στην περιφέρεια.