Άλλη μία ημέρα στη… δουλειά ήταν για το Αιγάλεω το χθεσινό παιχνίδι με τα Μελίσσια. Το “Σίτι” ξεπέρασε γρήγορα το νωθρό ξεκίνημα, δημιούργησε μία μεγάλη διαφορά πόντων και έφτασε με άνεση στη 12η νίκη του σε 13 αγώνες, κατακτώντας έτσι μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Ο Μάρκος Ψημίτης, πρώτος σκόρερ των “κυανόλευκων” στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα στη συνέχεια της σεζόν… «Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των Μελλισίων για τη φιλοξενία τους, και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Ήταν ένας αγώνας που ο καθένας από εμάς που πάτησε παρκέ, έβαλε το λιθαράκι που χρειαζόταν, για να φτάσουμε στη νίκη. Παρ’ όλα αυτά, τον τελευταίο καιρό καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ιδιάζουσα κατάσταση, δεδομένων των τραυματισμών του Βαγγέλη Λούκα και του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και το ότι παίζαμε για ακόμη έναν αγώνα δίχως προπονητικό σταφ στον πάγκο», τόνισε στη σελίδα του Αιγάλεω στο Facebook ο 26χρονος φόργουορντ.

«Θεωρώ πως έχουμε αντεπεξέλθει πλήρως σε όλες τις δυσκολίες και η δουλειά που βγαίνει καθημερινά στο γήπεδο αρχίζει και μεταφέρεται και στον αγώνα. Δεν πιστεύω όμως ότι έχουμε παίξει ακόμη το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε, και αυτό μόνο κίνητρο μας δίνει για να δουλεύουμε καθημερινά. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, και κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά», πρόσθεσε ο Ψημίτης, που έπειτα από 13 αγώνες είναι 3ος σκόρερ του “Σίτι” με 159 πόντους.

ΕΚΤΙΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παρεμπιπτόντως, την ερχόμενη Κυριακή (6/2) απέναντι στο Παλαιό Φάληρο το Αιγάλεω θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές με τις οποίες τιμωρήθηκε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των γεγονότων στο παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας. Την πρώτη την εξέτισε στο ματς της 12ης αγωνιστικής με τον Κρόνο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο αγώνας Αιγάλεω ΑΟ – ΑΟ Π. Φαλήρου για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στις 06/02 «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ’ αριθ. 870/04-11-2021 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού οργάνου της Ε.Ο.Κ..

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλήτριες, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)».