Την μεγάλη νίκη απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου θέλησε να γιορτάσει ο Πανερυθραϊκός, με τους αθλητές, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση να γιορτάζουν σε γνωστό μαγαζί της Νέας Ερυθραίας την μεγάλη τους επιτυχία:

Αναλυτικά:

Μετά και την μεγάλη νίκη της ομάδας μας ,απέναντι στην ομάδα του Φάρου και επιβεβαιώνοντας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει όλη την χρονιά , η ομάδα συγκεντρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο φημισμένο BARQUE στη Νέα Ερυθραία(Χαρ. Τρικούπη 127), για δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση.

Μετά από μία περίοδο συνεχόμενων και κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων αθλητές, τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και Διοίκηση ως μία οικογένεια γιόρτασαν την πολλή καλή πορεία και είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των σκληρών προπονήσεων.

Όπως συμφώνησαν όλοι, τα καλύτερα τώρα έρχονται καθώς η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και άπαντες φιλοδοξούν να χαρίσουν νέες στιγμές χαράς στους φιλάθλους μας και στην τοπική κοινωνία που μας στηρίζουν αδιάκοπα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υποστηρικτή της ομάδας και το προσωπικό του BARQUE για την υπέροχη βραδιά και συγκεκριμένα τους, Δημήτρη Πασαλιάδη και Παναγιώτη Καλλίγερο για την πολύπλευρη υποστήριξη τους.