Εδώ που έφτασε το Ηράκλειο, δεν έχει παρά να δώσει και την τελευταία του «αναπνοή» για να βρεθεί έστω στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου Ομίλου της Β’ Εθνικής, η οποία οδηγεί στο μπαράζ ανόδου στην Α2 με την αντίστοιχη ομάδα του Βορρά. Στον αγώνα κόντρα στον Αμύντα, η ομάδα του Βασίλη Ράλλη έχει να υπερκαλύψει διαφορά 12 πόντων, προκειμένου να πάρει το «αβαντάζ», με τέσσερις παίκτες να παίρνουν την απόφαση να ρισκάρουν, για να βοηθήσουν τους συμπαίκτες τους.

Ο Θέμης Κουπίδης (βαρύ διάστρεμμα), ο Μύρωνας Παπαδάκης (τραυματισμός στον ώμο) και ο Γιάννης Λιανός (ρήξη προσαγωγού), μαζί με τον Δημήτρη Καραδολάμη, ξεκαθάρισαν στον κόουτς τους, τη διάθεση να παίξουν στον αγώνα της χρονιάς, παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Όσο αντέχει… η καρδιά τους, θα ενισχύσουν την προσπάθεια των Κρητικών για την ανατροπή που ψάχνει, ώστε να διαθέτει το πάνω χέρι τουλάχιστον από το σύνολο του Αλέξανδρου Ζαβού, καθώς η χαμένη διαφορά από τον Πανιώνιο την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν ένα ακόμη μεγάλο πισωγύρισμα για την κατάκτηση της κορυφής.

Ο ίδιος ο προπονητής του Ηρακλείου, με δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου φαίνεται η όχι ιδανική κατάσταση των αθλητών του, θέλησε να απευθύνει κάλεσμα στο τοπικό κοινό, για να γεμίσει τα «Δύο Αοράκια».

rallis-traumatismoi