Ο Πανερυθραϊκός ολοκλήρωσε την σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, καθώς τερμάτισε 3ος στον όμιλο του Νότου, πίσω από Κύμη και Φάρο, ομάδες που είχαν πολλαπλάσιο μπάτζετ από την ομάδα της Νέας Ερυθραίας.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Χουχουλής για μια ακόμα φορά απέδειξε ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να φτιάχνει ομάδας, ενώ συμπλήρωσε 15 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς τους, στην οποία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και στον τομέα τον υποδομών. Πλέον, οι ιθύνοντες και ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να καθορίσουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας περιόδου, αλλά για πρώτη φορά δεν είναι βέβαια ότι ο Δημήτρης Χουχουλής θα είναι ο head caoch, καθώς υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αλλάξει πόστο.

Την Τρίτη (3/6) θα υπάρξει συνάντηση ενόψει της νέας περιόδου, και όλα τα θέματα παραμένουν ανοιχτά, καθώς θα πρέπει να οριοθετηθούν οι στόχοι του Πανερυθραϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα της Νέας Ερυθραίας τερμάτισε 3η και στους δυο ομίλους της Β’ Εθνικής, κερδίζοντας στο μπαράζ το Άργος Ορεστικό.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι ιθύνοντες του Πανερυθαϊκού ξόφλησαν τους παίκτες για όλη τη σεζόν, γεγονός που δείχνει την φερεγγυότητα τους.