Η απάντηση του Ψυχικού μετά την ήττα από τον Χολαργό ήταν… αποστομωτική. Οι “κυανοκίτρινοι” μετέτρεψαν το παιχνίδι με τον Δούκα σε παράσταση για ένα ρόλο και πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο εκ των κορυφαίων των νεοφώτιστων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, Χρήστος Βιδάλης, μίλησε στο basketblog.gr για τη σημασία του καλού κλίματος και της σκληρής άμυνας που παίζει φέτος το Ψυχικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο την Ένωση Ιλίου.

“Παρότι προερχόμασταν από την ήττα στο παιχνίδι με τον Χολαργό, καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας δουλέψαμε ως συνήθως. Σα να είχαμε κερδίσει. Και αυτό φάνηκε στο ματς με τον Δούκα. Είδαμε στο βίντεο τα λάθη που κάναμε κόντρα στον Χολαργό και τα μειώσαμε στο ελάχιστο“, ήταν η πρώτη τοποθέτηση του έμπειρου πλεϊμέικερ για την επιβλητική νίκη του Ψυχικού επί του Δούκα για να συνεχίσει λέγοντας: “Στα αποδυτήρια υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό μας βγαίνει στο παρκέ”.

Όσο για το κλειδί της άνετης επικράτησης; “Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Αυτή μας δίνει τις νίκες και την αυτοπεποίθηση. Στο παιχνίδι με τον Δούκα ήταν το στοιχείο που έκανε τη διαφορά”, και κατέληξε σχολιάζοντας τις επερχόμενες αναμετρήσεις με Ένωση Ιλίου (εκτός) και Έσπερο ΑΟΠΑ (εντός):

“Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Επομένως, προέχει το παιχνίδι με το Ίλιον, το οποίο είναι μία πολύ σκληρή ομάδα. Έχουμε, όμως, έμπειρα παιδιά στην ομάδα, παρότι είμαστε νεοφώτιστοι και θα πάμε για το καλύτερο. Είναι πολύ νωρίς προς το παρόν να βάζουμε στόχους στο πρωτάθλημα“.