Ποδαρικό με το δεξί θέλει να κάνει η ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος, με αντίπαλο, αύριο, τον Έσπερο Πάτρας. Ο εκπρόσωπος και μέλος της διοικούσας επιτροπής του Τμήματος Μπάσκετ, Σπύρος Παπαϊωάννου, έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ μέσω της “ΩΡΑΣ των σπορ”.

Τι δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου: “Είναι γεγονός ότι στις δύο-τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στη Ζωφριά δεν ήλθε στο γήπεδο ο κόσμος που θα περίμενε κανείς. Καλό θα ήταν στο πλαίσιο ανασύνταξης που επιχειρεί η ομάδα, αλλά και της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει για να ανέβουμε κατηγορία, να ανασυνταχθεί και ο κόσμος. Είναι γεγονός και τούτο: Σε κάποιες περιπτώσεις συνέπεσαν αγώνες άλλων Τμημάτων της ΑΕΚ, η οποία είναι μεγάλος σύλλογος και ως εκ τούτου έχει αυτή την δυνατότητα. Συνέπεσαν κυρίως και αγώνες του ποδοσφαίρου. Αντιλαμβάνομαι, λοιπόν, την αγωνία του κόσμου για την τύχη της ποδοσφαιρικής ομάδας. Είναι λογικό. Θέλω να πιστεύω, ότι από την εκκίνηση του δευτέρου γύρου και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση με τον Έσπερο Πάτρας στη Ζωφριά οι οπαδοί της ΑΕΚ θα αγκαλιάσουν την ομάδα. Η στήριξή τους είναι αναγκαία, ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία”.

Και κατέληξε: “Το όραμα των διοικούντων το Τμήμα Μπάσκετ είναι γνωστό στην ευρύτερη οικογένεια της ΑΕΚ και όχι μόνο. Η συμπαράσταση του κόσμου της ΑΕΚ δίνει πάντα άλλη δυναμική, αλλά και παγιώνει την πεποίθηση ότι όλοι μαζί και μόνο όλοι μαζί, θα συμβάλλουμε ώστε η “Βασίλισσα” να γυρίσει στη φυσική της θέση, στην Α1″.