Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα ανοίξει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στον όμιλο Βορρά της Β’ Εθνικής καθώς το πρώτο χρονικά παιχνίδι της αυριανής ημέρας είναι αυτό ανάμεσα σε Φίλιππο Βέροιας και Αιγάλεω, δύο ομάδες που παλεύουν για την είσοδό τους στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και η αθηναϊκή κόντρα μεταξύ Αμαρουσίου και Ιωνικού Ν.Φ. αφού οι δύο ομάδες θα δώσουν άρωμα… Α1 στην αγωνιστική. Παράλληλα, ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία παίζει η ΜΕΝΤ, η οποία υποδέχεται τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Εξαιρετικά αμφίρροπη αναμένεται να είναι και η μονομαχία μεταξύ Ανατόλια και Αίαντα Ευόσμου αφού οι δύο ομάδες δείχνουν να βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικά επίπεδο, ενώ ο πρωτοπόρος Ηρακλής δοκιμάζεται στον Βόλο από την τοπική Μεταμόρφωση.

Τέλος, ο Πιερικός Αρχέλαος κυνηγά την επιστροφή στις νίκες υποδεχόμενος το μαχητικό Στρατώνι, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα:
ΔΑΚ Δ. Βικέλας (14:00) Φίλιππος Βέροιας – Αιγάλεω (Καλογερόπουλος – Γερακίνης)
Β. Παρασκευόπουλος (17:00) Μεταμόρφωση Βόλου – Ηρακλής (Παπαδόπουλος Θ. – Ταρενίδης Κ.)
Ανατόλια (17:00) Ανατόλια – Αίας Ευόσμου (Δεληγιαννίδης – Τσιρτσιμάλης)
Αγ. Θωμά (17:00) Μαρούσι – Ιωνικός Ν.Φ. (Σκούτας – Καραβίτης)
ΜΕΝΤ (17:00) ΜΕΝΤ – Μαχητές Δόξα Πευκών (Πανταζής – Σιμητόπουλος)
Κατερίνη ΣΣ (17:00) Πιερικός Αρχέλαος – Στρατώνι (Τατούδης – Μοσχοτόγλου)

Η βαθμολογία (σε 16 αγώνες): Ηρακλής 28, Φίλιππος Βέροιας 25*, Αιγάλεω 25, Στρατώνι 24*, Μαχητές Δόξας Πεύκων 23, Μαρούσι 23, Αίας Ευόσμου 22, Ανατόλια 21, Ιωνικός Ν.Φ. 21, Πιερικός Αρχέλαος 20, Μεταμόρφωση Βόλου 19*, ΜΕΝΤ 19, Ιωνικός Ιωνίας 18.
*Έχουν κάνει τα ρεπό τους