Η ξεκούραση ανήκει… στο παρελθόν για τον Πιερικό Αρχέλαο καθώς οι “μελανόλευκοι” επιστρέφουν αυτή την Κυριακή σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αστέριου Καλύβα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ΜΕΝΤ σε ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στον όμιλο Βορρά της Β’ Εθνικής.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο του Πιερικού, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον νεαρό προπονητή να δουλέψει έχοντας όλα τα “όπλα” στη διάθεσή του εν όψει της δύσκολης εκτός έδρας δοκιμασίας απέναντι στους “κυανόλευκους”.

Εξάλλου, τη συνεργασία τους ανανέωσαν για ακόμα μια χρονιά η ομάδα της Κατερίνης με τη βιομηχανία ΕΒΗΛ ΑΕ, η οποία θα συνεχίσει να βοηθά στις προσπάθειες των “μελανόλευκων”. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΗΛ ΑΕ, Μάρκος Κουλούμογλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού για τη συνεργασία τους τόνισε:

“Θεωρούμε ότι σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που επηρεάζουν αναμφισβήτητα  και τον αθλητισμό, πρέπει η υποστήριξή μας σε υγιείς και ανιδιοτελείς προσπάθειες να είναι έμπρακτη. Η επιχείρησή μας συμμετέχει και φέτος στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο μπάσκετ της Πιερίας από τον Πιερικό Αρχέλαο και πρέπει να την αγκαλιάσουν όλο και περισσότεροι, γιατί μόνο έτσι θα συνεχισθεί η προφορά του αθλητισμού προς τη νεολαία μας”.