Έντονα ήταν τα παράπονα των Μαχητών Πεύκων από τον παράγοντα της διαιτησίας του αγώνα κόντρα στην ΔΕΚΑ για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β Εθνικής, ο οποίος και κρίθηκε στην παράταση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Στο ίδιο έργο θεατές”

Την προηγούμενη αγωνιστική και ενώ προηγούμασταν 12 πόντους το ματς διακόπηκε από τις διαμαρτυρίες του γιατρού αγώνα – προέδρου της αντίπαλης ομάδας που δεν μπορούσε όμως να αποβληθεί γιατί δεν προβλέπεται να αποβάλλεται ο γιατρός του αγώνα, ο ρυθμός κόπηκε και το ματς χάθηκε με buzzer beater στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Σήμερα το διαιτητικό τρίο αφού μας άφησε χωρίς προπονητή από το τρίτο δεκάλεπτο, αφού δεν είδε τίποτα επιλήψιμο στο σοβαρό τραυματισμό (στο τρίτο δεκάλεπτο) του καλυτέρου αθλητή μας στον αγώνα , στη συνέχεια έδωσε εναντίον μας ότι πιθανή παράβαση υπάρχει στους κανόνες της καλαθοσφαίρισης.

Παίζουμε την ίδια μέρα με την Α1 και την Α2 και έτσι πολλοί νέοι διαιτητές καλώς παίρνουν ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση γιατί αυτό δεν μπορεί να γίνεται στις πλάτες μας και σε βάρος του ιδρώτα που χύνουμε στο γήπεδο.