Η Ένωση Ιλίου τίμησε για 2η ημέρα τον εκλιπόντα και εξέχουσα μορφή του σωματείου, Γιώργο Λιόση, στο 1ο τουρνουά που διοργανώσει η ομάδα, για να τιμήσει τη μνήμη του.

Μάλιστα βραβεύτηκαν ο απερχόμενος Αντιπρόεδρος από την ίδρυση της Ένωσης, Στέργιος Μπέλλας, αλλά και ο τεχνικός της Ακαδημίας και για πολλά έτη παίκτης της ομάδας, Γιάννης Μπέλλας.

Επίσης η ανδρική ομάδα έδωσε φιλικό με το Augustana College των ΗΠΑ και ο κόσμος μάζεψε τρόφιμα για την «Κιβωτό του Κόσμου», ενώ υπήρχε και ειδικό κουτί στο «Γ.Κακούρης» και όποιος επιθυμούσε πρόσφερε τον όβολο του για μία μικρή ενίσχυση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας, σε ότι αφορά τη 2η μέρα του «Γεώργιος Λιόσης»:

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου τίμησε την 2η ημέρα του 1ου Τουρνουά «Γεώργιος Λιόσης» την ιστορία του, καθώς βράβευσε τον απερχόμενο από ίδρυσής του Αντιπρόεδρο κύριο Στέργιο Μπέλλα, όπως και τον επί σειρά ετών αθλητή της Ανδρικής ομάδας και προπονητή της Ακαδημίας μας Γιάννη Μπέλλα.

Μέσα σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης, πριν την αναμέτρηση με το Κολλέγιο Augustana ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κύριος Δημήτριος Λιόσης βράβευσε τον κύριο Στέργιο Μπέλλα για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο. Ο κύριος Μπέλλας αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι ιστορίας του συλλόγου, ενώ από ίδρυσης του συλλόγου μας, ήταν το μεγάλο στήριγμα, η κολώνα δίπλα στον Πρόεδρό μας κύριο Γεώργιο Λιόση, ώστε να φτάσει ο σύλλογός μας ψηλά, αφιερώνοντας και οι δύο πολύτιμο χρόνο ζωής από τις οικογένειές τους.

Την βράβευση προς τον επί σειρά ετών αθλητή της ανδρικής μας ομάδας και προπονητή των Ακαδημιών μας Γιάννη Μπέλλα έκανε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κύριος Γιάννης Καναρέλης. Ο Γιάννης Μπέλλας αποτέλεσε επί σειρά ετών ένα από τα βασικά στηρίγματα της ανδρικής μας ομάδας για τις ανόδους που σημείωνε, αλλά και χαρίζοντάς μας ιστορικές στιγμές ως «μπόμπερ».

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ευχαριστεί θερμά τον κύριο Στέργιο Μπέλλα και τον Γιάννη Μπέλλα για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογό μας.

Έπαιξαν για την Κιβωτό Ένωση Ιλίου και Augustana College στο Τουρνουά Γεώργιος Λιόσης

Η δεύτερη ημέρα στο 1ο Τουρνουά «Γεώργιος Λιόσης» ήταν αφιερωμένη στην Κιβωτό του Κόσμου με την πραγματοποίηση ενός αγώνα αλληλεγγύης ανάμεσα στην ανδρική ομάδα της Ένωσης Ιλίου και το Κολλέγιο Augustana των ΗΠΑ.

Πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων προηγήθηκε ένας αγώνας επίδειξης ανάμεσα σε αθλητές της ομάδας μπάσκετ της Κιβωτού και αντίστοιχα τμήματα της Ένωσης Ιλίου.

Ο κόσμος που είχε προσέλθει από νωρίς στο Κλειστό Γ.Κακούρης προσέφερε είτε συγκεντρώνοντας τρόφιμα, είτε στο ειδικό κουτί που υπήρχε καθόλη την διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Τουρνουά.

Μπορούμε να προσφέρουμε στην Κιβωτό του Κόσμου συνεχώς με μια απλή κλήση από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο καλώντας στο 19828(2,60€/κλήση με ΦΠΑ & τέλος σταθερής τηλ.) ή (2,48€/κλήση ή sms με ΦΠΑ) από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Στην αναμέτρηση των ανδρών μετά από ένα γεμάτο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα το Κολλέγιο Augustana επικράτησε με 65-60